Konoba Kolinasi HUM
Istarska kuhinja i predivan ambijent
Tradicionalna kuhinja spravljena na domaći način

Rezervirajte Vaš stol

Kontaktirajte nas putem telefona, emaila ili naše forme za rezervaciju

Rezerviraj!

O nama

Konoba "KOLINASI" smještena je u srcu Istre prema Humu najmanjem gradu na svijetu i to na samom ulazu u Aleju glagoljaša, možemo ga okarakterizirat kao prekrasni krajolik. Uređena je u autohtonom istarskom stilu u kamenu i drvu.
Gastronomska ponuda je orijentirana na tradicionalnu domaću istarsku kuhinju. Konoba ima kapacitet od 50 mjesta u prekrsnom unutrašnjem interjeru stare grote, te veliku terasu koja prima oko 70 ljudi

Naš jelovnik

Iz ponude

Tradicionalna domaća istarska kuhinja

HUM

Hum je smješten u srcu Istre, nalazi se u buzetskoj općini, od Buzeta je udaljen 14 km. Do njega se može doći sa svih strana automobilom, izletnicčkim autobusom, vlakom, a mnogi dolaze i pješke

Pročitaj više

Roč

Danas je Roč naselje uz cestu: Trst-Koper-Buzet-tunel "Učka" -Rijeka... Nastanjuje ga 180 žitelja. Izuzetno je aktivno kulturno središte, a od priredbi najatraktivnija je tradicionalni medunarodni susret malih diatonskih .

Pročitaj više

AlejaGlagoljaša

7 km od Roča je HUM - najmanji gradić na svijetu,(22 stanovnika), a uz cestu Roč - Hum proteže se jedinstveni spomen-kompleks "ALEJA GLAGOLJAŠA" (10 kemenih obilježja posvećenih glagoljici i glagoljašima.

Pročitaj više

Radno vrijeme

Ponedjeljak, Srijeda, Četvrtak, Petak, Subota, Nedjelja

10 - 22

Utorak

ZATVORENO